Despre noi

Atelierul nostru s-a născut din pasiunea pentru o artă milenară, respectând tehnici antice artizanale.

Toate materialele folosite sunt alese cu grijă şi foarte bine selecţionate pentru a crea lucruri frumoase, de valoare şi unice.

Mozaicurile romane din marmură şi pietre naturale sunt realizate în baza unor desene create şi elaborate împreună cu clientul, menite să caracterizeze şi să deserveasca spaţiul existent.

Acest concept este valabil atât pentru lucrări de mare suprafaţă cât şi pentru lucrări de dimensiuni mai mici, şi presupune o permanentă colaborare între atelierul nostru şi client, începând de la proiect şi continuând cu realizarea şi implementarea lui.

Din dorinţa de a face mozaicul accesibil pentru orice ambient am imaginat o multitudine de aplicaţii mozaic mural pe suprafeţe mari sau elemente decorative, pavimente interioare şi exterioare, bai, saune, piscine, bucătării, galerii comerciale, mic mobilier.

Cu linia de marmură recompusă în pastă de ciment, prin metode tradiţionale, în diverse culori şi modele (forme geometrice, florale, etc.) având la bază elemente clasice sau moderne, reafirmăm filozofia noastră pentru un design precis şi rafinat pe suprafeţe medii şi mari cum ar fi: saloane, holuri, bucătării.

În final se poate realiza o îmbinare perfectă între pavimentările cu marmură recompusă şi cele cu mozaic roman.

Gama noastră de produse conţine: